Contact

Un mesaj important despre solicitările individuale de suport tehnic

De la bun început, rolul acestui site a fost (și va rămâne) acela de a ajuta un număr cât mai mare de utilizatori să folosească eficient produsele și serviciile Microsoft.

Din păcate, timpul nostru liber nu este suficient pentru a răspunde individual tuturor solicitărilor care vin permanent prin e-mail sau prin Social Media.

De altfel nu este nici practic să oferim individual răspunsuri pentru fiecare cititor care are probleme similare cu alții.

Cel mai bun mod de a cere ajutor, în loc de mesaje prin rețelele sociale, prin e-mail-uri individuale și de formularul de mai jos este să postați întrebări la secțiunea de comentarii a articolelor despre problemele respective de pe site. Astfel mai mulți cititori vă pot ajuta mai repede, iar alți vizitatori cu probleme similare vor găsi și ei aceste soluții mai repede.

Vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de mai jos doar dacă aveți o solicitări care se încadrează în opțiunile oferite mai jos.

Pentru aceste situații – exclusiv – vom încerca să vă răspundem cât de repede posibil, de obicei în aceeași zi de lucru.

Vă rugăm să nu insistați cu solicitări de ajutor individuale, pentru că ele nu vor fi onorate. Mulțumim pentru înțelegere.

How can I help today ?

Based on my Windows expertise, which is recognized by Microsoft, I am available for collaboration on various projects. If interested, please use the form below to contact us. Usually, we will reply as soon as possible, usually within the same business day. Thank you !

Nume /Your name (*)

E-mail (*)

Telefon - 10 cifre - inclusiv prefixul/Your telephone number

Subiectul mesajului/Select the subject (*)

Mesaj / Message (*)