Pe lângă update-ul cumulativ pentru PC-urile cu Windows 10 versiunea 1511, Microsoft a lansat aseară și unul pentru Windows 10 Mobile: build-ul 10586.318. Ca și în cazul PC-urilor, nici pe telefon nu sunt implementate noi caracteristici funcționale, doar îmbunătățiri de performanță și soluții pentru diverse probleme. Iată detalii despre ce aduce acest update:

 • Îmbunătățiri de fiabilitate, performanță și stabilitate.
 • S-a rezolvat o problemă care ar fi făcut ca bateria telefonului să se consume nejustificat în timp ce ecranul telefonului era stins.
 • Îmbunătățiri la sistemul Update care evită ca la încercarea de a face actualizări telefoanele să dea eroarea 0x800f081f sau 0x80070570.
 • S-a rezolvat o problemă care făcea ca unele telefoane să încheie setup-ul inițial cu unele dale dinamice lipsă de pe ecranul Start.
 • Îmbunătățiri la fiabilitatea conexiunilor USB-C.
 • Îmbunătățiri Cortana, între care și rezolvarea mai multor probleme: redarea de muzică nu era reluată după ce se îndepărta de pe ecran notificarea pentru un SMS primit și o problemă cu Ore Liniștite (Quiet Hours) care nu seta reguli automate pentru fiecare zi.
 • Rezolvare pentru blocarea sau repornirea telefonului la vizitarea anumitor pagini cu Microsoft Edge.
 • S-a rezolvat problema care făcea ca înregistrările video să se piardă când se răspundea unui apel pe anumite telefoane.
 • Îmbunătățiri de fiabilitate la partajarea conexiunii Internet (ICS) și tethering.
 • Rezolvarea unei probleme care făcea ca bara de navigare să se suprapună peste anumite aplicații pe anumite telefoane.

Instalarea actualizărilor Windows 10 Mobile se poate face automat dar și manual, din aplicația Settings — > Update & Security –> Check for Updates.

9 COMENTARII

 1. Ce înseamnă update cumulativ ? Si inca o întrebare de la ultimul uptade nu imi mai intra in aplicatia de Persoane a mai întâmpinat cineva aceasta problema

  • Un update cumulativ contine toate actualizarile lansate anterior pentru Windows. Asta inseamna ca atunci cand instalezi Windows 10 1511 (ultima versiune non-insider), ca sa vii la zi, nu mai trebuie sa instalezi toate pachetele anterioare (cum faceai pe Windows 7 de exemplu) pentru a fi la zi cu sistemul de operare.

  • Dv. nu ati primit pentru ca update-ul este pentru build-urile non-insider (cele oficiale), nu pentru Windows 10 Mobile Insider Preview cum aveti dv. O zi buna !

 2. Nu mai functioneaza Waze de cand am facut update la windows 10 pe un lumia 640,exista vreo rezolvare sau ar trebui sa-mi iau adio de la aceasta aplicatie?

 3. Buna seara. Nokia Lumia 950 , De doua zile telefonul se infierbanta foarte tare , bateria se descarca extrem de repede de la 95% la 40 % in doua ore actualizarea se blocheaza la o% sau la 35 sau la 98%. Au aparut si niste coduri de eroare 0x8000ffff si 0x800…ceva cu b4 la urma. \r\nCe as putea face sa readuc telefonul la starea initiala de functionare . Va multumesc !

Postați un răspuns sau un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here