Spuneți-mi cum pot face site-ul Windows Insider România mai bun pentru voi, cum putem comunica mai bine și ce fel de informații vreți să găsiți pe el cel mai mult.

Mi-am dorit să vă pot întreba despre aceste lucruri cu ceva timp în urmă, dar pregătirea site-ului mi-a luat o bună perioadă de timp și nici acum nu cred că am reușit să mă ocup cum trebuie de toate aspectele. Au fost multe schimbări dar mai este mult de făcut.

Un feedback interesant și răspunsul meu

Relativ recent am primit pe mai multe canale un feedback interesant, care sună cam așa:

Am vrut să postez un comentariu pe site, dar nu am îndrăznit, pentru că site-ul mi se pare un pic prea tehnic, iar comentariul meu venea cu o întrebare de începător.

Te încurajez sincer să postezi orice fel de întrebare, de orice nivel de complexitate.

Te rog să ții minte că site-ul se adresează consumerilor cu cele mai diverse bagaje de cunoștințe tehnice, nu doar celor avansați.

Doresc să ajut cât mai mulți utilizatori și întrebările tale pot fi un bun ghid pentru ce fel de articole să public în viitor. De aceea te rog să postezi oricând, orice fel de comentariu, orice fel de întrebare pe temele de pe site.

Care este sistemul de comentarii care îți place cel mai mult pe Internet?

Aici sunt două variante la care sunt receptiv: comentariile WordPress, așa cum sunt ele acum pe site și comentariile cu sistemul Disqus.

Te rog să îmi spui la comentarii care opțiune ți se pare mai ușor de folosit și eventual de ce.

Crezi că o secțiune gen întrebări și răspunsuri ar fi de folos pe site?

Am văzut uneori că întrucât nu au găsit cel mai potrivit loc pentru a adresa o întrebare privind o anumită problemă Windows cu care se confruntă, unii cititori au postat întrebări la articole mai vechi cu teme oarecum similare cu cazul lor.

Pentru asemenea situații, cel mai bun lucru care se poate face pe un site este deschiderea unei secțiuni de întrebări și răspunsuri. Astfel vei putea posta rapid întrebarea și veți putea parcurge și întrebările+răspunsurile altora pentru a te lămuri repede și la obiect.

Sunt dispus să încerc și acest lucru, dacă vei considera că este util, doar spune-mi la comentarii.

În paranteză fie spus, după ce am încercat de mai multe ori să înființez un forum asociat site-ului, am renunțat de fiecare dată în cele din urmă, pentru că forumurile pot părea demodate și prea stufoase pentru utilizatorii obișnuiți de azi, care vor doar un mod simplu de a adresa o întrebare și de a primi un răspuns rapid.

Acesta este un prim articol de acest gen pe 2017 și voi posta periodic articole similare pentru a discuta cu voi ce se poate face pentru ca site-ul să vă fie de un maxim și real folos.

Sper că îți place o astfel de abordare directă, pentru că am de gând să o păstrez, fără ca scrisul la per tu să însemne lipsă de respect din partea mea. Îți mulțumesc pentru înțelegere și pentru timpul acordat.

Recomandate pentru tine:

Ai un comentariu, o întrebare sau o idee? Lasă un răspuns!