Post Series: #ListaDeWeekEnd

Se apropie alte zile cu mult timp liber!  Lista de week-end este gata pentru voi, cu noi lucruri cool de făcut și de văzut cu Windows!

  • Conținutul 4K de la Netflix este disponibil acum pentru utilizatorii Microsoft Edge cu PC-uri Windows 10!Pentru a rula Netflix în 4k pe Windows 10 aveți nevoie de un sistem cu display 4k și procesor Intel Core i7 din generația a șaptea. Detalii pe blogul Windows Experience
  • Mojang a lansat pe 22 noiembrie un Cartoon Texture pack pentru Minecraft Pocket și Minecraft Windows 10. Pachetul a fost lansat inițial pentru Minecraft pe Xbox 360 în 2014.  Acum este disponibil în Magazinul Windows.
  • Sunteți gata pentru un joc nou de aventuri în spațiu? Rockfish Games, dezvoltatorul Everspace, a anunțat disponibilitatea acestui titlu pe dispozitivele cu Windows 10, inclusiv pe Xbox One și pe PC-uri. Avem de-a face cu un single shooter cu o grafică foarte bună, disponibil acum în Magazinul Windows, parte a programului Windows 10 Xbox Play Anywhere , care vă permite să cumpărați o singură dată și să jucați pe PC și pe Xbox fără alte costuri:

[appbox windowsstore 9nblggh4sf90] Vă așteptăm vinerea viitoare la un nou articol din seria Lista de Week-end!

Recomandate pentru tine:

Ai un comentariu, o întrebare sau o idee? Lasă un răspuns!