hero144

Săptămâna aceasta, Insiderii PC din Fast Ring au primit două build-uri cu multe caracteristici noi, dar și cu bug-uri pe măsură. Primul a fost Windows 10 build 15002, iar astăzi următorul build Fast Ring, 15007. Microsoft a promis că va lansa imagini ISO pentru 15002, lucru care s-a întâmplat astăzi.

Pentru a putea descărca aceste imagini, trebuie să fiți înscriși în programul Windows Insider. Autentificați-vă în contul Microsoft și mergeți pe pagina oficială Windows Insider Preview, de unde aveți următoarele opțiuni de instalare:

Microsoft pune la dispoziția celor interesați imagini ISO ale build-ului 15002 pentru edițiile Home și Pro, Enterprise, Education, Home Single Language și Home pentru China.

Vă reamintesc, acest kit conține funcționalitate nouă în WinPE (Windows Preinstall Environment) /WinRE (Windows Recovery Environment), care permite folosirea Cortana și Narrator în procesul de instalare Windows.

Concluzii și idei

Celor care nu au reușit să instaleze acest build până acum, le atrag atenția că el este destul de instabil și că ar fi de preferat să îl testați într-o mașină virtuală, nu pe un PC de care aveți nevoie zilnic.

Postează un răspuns sau un comentariu